Restauranter i Oslo

Hjertelig velkommen til Egon i Oslo - til den levende hovedstaden i perfekt størrelse, med en uslåelig kombinasjon av storby, sjø og skog! Vi oslofolk er stolte av byen vår, og mylderet av fantastiske opplevelser som venter deg her sommer som vinter. I Oslo kan du besøke disse flotte restaurantene: 

• Egon Karl Johan

• Egon Byporten

• Egon Ullevål

• Egon Nordstrand

Fra de tradisjonelle museene på Bygdøy, til urbant byliv og store kunstopplevelser – i én av de mest vandrevennlige byene i verden er det lett å ta inn den særegne Oslo-energien! Hovedstaden lar deg ikke kjede deg ett sekund, enten du opplever byen til fots, på sykkel eller fra et solrikt båtdekk i Oslofjorden.

Det finnes rett og slett noe for alle i Oslo, og akkurat det kjenner vi oss igjen i i Egon! Vi gjør nemlig mer enn å servere deg et velsmakende måltid – vi er stedet der store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid, sammen.

Egon er stedet for alle anledninger

Egon i Oslo byr på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj og et lunt hjørnebord for to, eller et livlig langbord til vennegjengen med middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Et glass med noe godt i på en av våre hyggelige uteserveringer? Null problem! Egon er stedet for alle anledninger. 

Finn din Egon restaurant i Oslo

I Oslo kan du velge mellom hele fire Egon-restauranter.

Egon Karl Johan nyter perfekt beliggenhet midt mellom Stortinget og Slottet. I Oslos paradegate kan du og følget ditt boltre dere på 1000 kvadrat restaurant inne, eller på vår fantastiske uteservering. Egon Karl Johan er den naturlige møteplassen i sentrum, enten du ønsker en god lunsjpause i shoppingen, eller kommer hit til en smakfull middag med gjengen. Sommer og sol smaker bedre på Egon Karl Johan!

Egon Byporten er perfekt for deg som er på farten, midt i smørøyet av Oslo ved Oslo S og Byporten Shopping. Her kan du hygge deg på vår flotte, solrike uteservering, og spise herlig frokost når du bor på Scandic Byporten.

Egon Storo, Egon Ullevål og Egon Nordstrand er våre andre Oslo-restauranter. Egon Storo finner du i tilknytting til Storo Storsenter. Egon Ullevål ligger på Ullevål stadion, vegg-i-vegg med Thon Hotel Ullevaal Stadion. Her kan du kose deg på våre to uteserveringer, eller inne i restauranten vår på ett plan.
Egon Nordstrand er vi litt ekstra stolte av – det er nemlig stedet der alt begynte! Vår aller første Egon-restaurant åpnet i 1984. I snart 40 år har vi servert glade restaurantgjester på Egon Nordstrand, midt på hyggelige Sæter Torg. Her får du solrik beliggenhet og valget mellom to flotte uteserveringer på hver side av restauranten.

Samle menneskene i livet ditt på Egon

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på våre restauranter. Når barna trives, trives også de voksne, er vår erfaring. Det gir ro til å nyte selskapet, senke skuldrene og bare være sammen. Egon er stedet for de små og store anledningene, så du kan bruke tid på de du er glad i.

Velkommen til Oslo – mulighetenes by!

Velkommen til Egon restaurant Oslo.