Restauranter i Trondheim

Hjertelig velkommen til Egon i Trondheim - byen som forener storbyliv og småbysjarm som få andre!  I Norges tredje største by går historie og kultur hånd i hånd langs brolagte gater, med hyggelige kafeer og sjarmerende, skakke trehus på rekke og rad. Pass på å ta inn den koselige Trondheims-stemningen og nyt! I Trondheim kan du velge mellom disse restaurantene:

• Egon Prinsen

• Egon Søndre

 Egon Solsiden 

• Egon Tårnet 

• Egon Lade

• Egon City Syd

Festivaler og arrangementer året rundt sørger for liv og røre i Trønderhovedstaden – her kan vi love høy trivselsgaranti enten du er innfødt trønder, skaptrønder eller på besøk i byen.

Trønderne er kjent for å være joviale og “nedpå”  –  akkurat slik Egon ønsker at restaurantene våre skal være. Vi gjør nemlig mer enn å servere deg et velsmakende måltid – vi er stedet der store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid, sammen!

Egon er stedet for alle anledninger

Egon i Trondheim byr på den gode, hjemmekoselige stemningen du kommer tilbake til igjen og igjen. En smakfull pizzalunsj og et lunt hjørnebord for to, eller et livlig langbord til vennegjengen med middag og dessert fra vår rikholdige à la carte-meny? Et glass med noe godt i på en av våre hyggelige uteserveringer? Null problem! Egon er stedet for alle anledninger. 

Finn din Egon restaurant i Trondheim

Ta en matbit i nydelige omgivelser! I Trondheim sentrum kan du velge mellom Egon Prinsen, Egon Søndre og Egon Solsiden.

På koselige Egon Prinsen og Egon Søndre ligger alt til rette for et familievennlig og trygt valg når du skal ha en lunsj- eller middagspause midt i sentrum.

Rett over Blomsterbrua, på Solsidens populære bryggerekke, finner du Egon Solsiden.  Her lover vi god kok i sommermånedene, i takt med at varmegradene stiger og trønderne begynner å leve livet utendørs. Med TMV-kaia som rustikt bakteppe, nyter du noen kjærkomne solstråler og ditt foretrukne selskap på vår flotte uteservering på Solsiden.

Utenfor sentrum finner du restaurantene våre Egon Tårnet, Egon Lade og Egon City Syd. Egon Tårnet er en opplevelse i seg selv. Hvor ellers spiser du middag 75 meter over bakken i et roterende tårn? Utsikten over hele Trondheim by er verdt turen i seg selv. 

Egon Lade og Egon City Syd er lokalisert på kjøpesentrene City Lade og City Syd, og byr deg på smakfull lunsj og en velfortjent pust i bakken etter handlerunden.

Samle menneskene i livet ditt på Egon

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på våre restauranter. Når barna trives, trives også de voksne, er vår erfaring. Det gir ro til å nyte selskapet, senke skuldrene og bare være sammen. Egon er stedet for de små og store anledningene, så du kan bruke tid på de du er glad i.

Velkommen til trivelige Trondheim!

Velkommen til Egon restaurant Trondheim.