Kokker, samt diverse lederstillinger i våre kjøkken

Til våre Egon restauranter i Oslo-området er vi på jakt etter dyktige folk i våre kjøkken. Har du lyst til å jobbe sammen med oss? 
Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innbærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å tilse at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.

Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrieremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;

Du er minimum 20 år
Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
Du er strukturert og pålitelig
Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
Har yrkesstolthet
Du liker høyt tempo
Erfaring fra a la carte kjøkken som kjøkkenleder trainee er påkrevd
Eraring fra a la carte kjøkken som kokk ikke påkrevd, men en fordel
God holdning og høy moral

 

Arbeidsoppgaver for ledere i våre kjøkken:

Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
Personalansvar, rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging
Varebestilling og lagerkontroll
Vaktliste kjøkken
Kalkyle og kostnadskontroll
Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe
Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt
Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kokker og ledere i våre kjøkken som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Send oss en søknad og merk med den eller de stilling(er) du helst ser for deg, så kan vi ta en prat.

Ytterligere spørsmål om stillingenes innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Kontaktperson

Alexander Høvik, Ass. kjøkkenleder alle Egon

alex@norrein.no

Søknadsfrist

16.05.2021

Søk på denne stillingen