Dagtidansvarlig

Stillingen som dagtidansvarlig innebærer at man er ansvarlig for at våre gjester får en fullkommen lunsjopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Dette innebærer at du skal tilrettelegge og gjennomføre en god lunsj, samt kvalitetssikre at vareforbruket blir holdt til et minimum, og gjennomføring av bedriftens IK rutiner og systemer for å sikre godt renhold, hygiene og matkvalitet og alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer.

Som dagtidansvarlig ved din Egon Restaurant så er det naturlig at man må være en morgenfugl, ha godt humør, være i stand til å prestere under press, og ivareta vertsrollen ovenfor våre lunsjgjester ved å etterskjenke kaffe, rydde bord og opprettholde orden.

Du vil ha en variert arbeidsdag med mange varierte arbeidsoppgaver som innebærer: ønske gjester velkommen, servere mat og drikke, holde restauranten ryddig og ren, og sørge for en god gjesteopplevelse. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.

Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter daglig leder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.

Kontaktperson

Magnus Knutsen

95422120

asane@egon.no

Søknadsfrist

30.04.2024

Søk på denne stillingen