KJØKKENLEDER TRAINEER, OG KOKKER PÅ HELSTILLING

Til våre Egon restauranter i Østlandsområdet er vi på jakt etter dyktige folk i vårt kjøkken, og akkurat nå søker vi etter kjøkkenleder traineer, og kokker i 100% stilling. Har du lyst til å jobbe sammen med oss? 
Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innbærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å tilse at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.

Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrieremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;

Du er minimum 20 år
Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
Du er strukturert og pålitelig
Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
Har yrkesstolthet
Du liker høyt tempo
Erfaring fra a la carte kjøkken som kjøkkenleder trainee er påkrevd
Eraring fra a la carte kjøkken som kokk ikke påkrevd, men en fordel
God holdning og høy moral

  • Stillingen som Kjøkkenleder Trainee, inngår i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre kandidaten istand til å etter fullført trainee program kunne tiltre en Kjøkkenleder stilling i en av våre mange restauranter. Hvert år tar vi inn 3-5 Kjøkkenleder Trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av; bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Dette programmet går på mellom 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen; personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching, varekostnadskontroll, IK-MAT / HACCP, men med hovedvekt å opparbeide seg detaljkunnskap innen vårt konsept og meny samt på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne kjøkkenledere og daglige ledere i egne bedrifter, og i samarbeid med vår sentrale kjøkkenleder, driftsledere og øvrige i Egon administrasjonen.

De av kandidatene som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende stiller likevel sterkt i å få fortsette som mellomleder ved en av våre bedrifter, for å på sikt opparbeide seg ytterligere erfaring for senere tiltredelse som kjøkkenleder.

Stillingen som det da trenes til, stillingen som Kjøkkenleder innebærer å ha hovedansvar for den daglige kjøkkendriften på Egon. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.

Videreutvikling av den enkelte kjøkkenleder foregår ved halvårlige nasjonale samlinger/kurs for kjøkken lederne. Disse samlingene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet.

Arbeidsoppgaver for Egon kjøkkenleder:

Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
Personalansvar, rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging
Varebestilling og lagerkontroll
Vaktliste kjøkken
Kalkyle og kostnadskontroll
Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe
Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt
Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kokker og kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Send oss en søknad, merket med den/de stillingen(e) du søker på.

Ytterligere spørsmål om stillingenes innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Kontaktperson

Magnus Knutsen

95422120

asane@egon.no

Søknadsfrist

31.05.2024

Søk på denne stillingen