Alle artikler

EGON Porsgrunn

Av: Betzy Skjørberg

Bilder: Arta Design AS, EGON og Downtown Kjøpesenter

I 2023 åpnet vi ingen nye EGON, men hadde høy fokus på oppgraderinger av eksisterende restauranter. I 2024 blir det derimot noen nye EGON igjen. Per dags dato er det to restauranter som er klare for å åpne første halvår 2024

 

Byen er mest kjent for Porsgrunns porselærsfabrikk, Winterfestival, DuVerden vitensenter, Ølfestival, Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival med mer. Porsgrunn grenser i nord til Skien og Siljan, i øst mot Larvik i Vestfold, og vest mot Bamble. 

 

I sommer startet endelig prosjekteringen på Downtown kjøpesenter i Porsgrunn. Sammen med Scala Eiendom, arbeider vi med å få det beste ut av lokalene som vender mot østsiden av elvebredden og Franklintorget. Vi er kjent for å finne lokaler med mye historie i veggene - en gang var dette Porsgrund Metallverksted fabrikklokale. Interiøret vil derfor fylles med bilder fra byens stolte industrihistorie.

 

 

Down Town kjøpesenter rommer 75 butikker, og har noe for enhver smak. Det samme gjelder menyen vår. EGON Porsgrunn vil ha 180 sitteplasser innendørs, og 112 sitteplasser utendørs. I tillegg vil vi ha en hyggelig lekekrok for barna slik at de kan ha et ekstra fint restaurantopphold sammen med familien. 

 

Dette blir en moderne EGON restaurant med flotte detaljer, og i alle våre nyere prosjekter velges det ut en spesiell perle innenfor interiøret. Dette er det vår interiørarkitekt Rrezarta Dreshaj, Arta Design AS, som velger ut under prosessen. Dette blir spennende! 

 

I tillegg til fantastiske lokaler og flott interiør, er vi så heldig å få med oss Maren Eiane som daglig leder. Maren har lagt fartstid i EGON og har tidligere vært med på åpningen av EGON i Sandnes. Sammen er vi sikker på at vi skal bygge et godt team med flotte ansatte som skal ta vare på alle våre kommende gjester i Porsgrunn.

 

Vi ser frem til åpningen våren 2024, og håper vi ser deg som gjest i vår restaurant!