Egon Sykehusklovnene

Egon har valgt å samarbeide og støtte Sykehusklovnene i det arbeidet de gjør overfor barn og deres foreldre som ligger på sykehus i Norge. Målsettingen til Sykehusklovnene er at alle barn innlagt på sykehus skal ha besøk av sykehusklovnene.

Send SMS 'EGONKLOVN' til 2160 og gi 35,-

Gi 35,- til Sykehusklovnene
Sykehusklovnene Sykehusklovnene Sykehusklovnene
Hittil har vi donert:
413 930,-

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. En sykehusklovn lager ikke fargesprakende dyr av knirkende ballonger, men trår varsomt og oppmerksomt rundt på de forskjellige barnepostene.

Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell. Sammen skaper klovn og barn unike øyeblikk hvor sykehusets rutiner må vike plass for noe annet.

Gjennom samarbeidet vil Egon Restaurantene i Norge jobbe aktivt for å samle inn penger til formålet.

  • I Oktober skal vi ha en egen klovnemåned hvor en spesialburger med klovnenese vil bli solgt og 10,- av denne burgeren vil bli donert til formålet.
  • Rødneselunsj på Jernbanetorget i Oslo i oktober
  • Egne aktiviteter på Egon gjennom året hvor målet er å samle inn penger
  • Fronte innsamlingen til Sykehusklovnene slik at gjester på Egon har mulighet til å selv kunne donere det de vil til organisasjonen
  • Søskendag på Egon
  • Gavekort på Egon til berørte familier - «Pusterommet»
  • Bruke Egons SoMe kanaler for å spre budskapet

Vi gleder oss over å være en av Sykehusklovnenes samarbeidspartnere.

«Plutselig kan alle trenge en klovn»

Se www.sykehusklovnene.no