Kjøkkenmedarbeider / Kokk deltid

Kontakt

Ørjan Hansen

+4746472626harstad@egon.no

SØK PÅ STILLINGEN

Stillingen som Kjøkkenmedarbeider / Kokk innebærer å jobbe for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant, samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse a la carte ihht Egons meny, og gjennomføring av bedriftens Haccp/IK mat rutiner og systemer for å sikre godt renhold, hygiene og matkvalitet og alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.


Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
  • Stå på vilje
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Det tilstrebes og gi den enkelte medarbeider fleksibilitet på når man ønsker å jobbe dersom man ønsker deltidsstilling.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.

Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter Kjøkkenleder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.