Frokostansvarlig

Kontakt

Atle Berntsen

99095709Kristiansand@egon.no

SØK PÅ STILLINGEN

 

Vikariat.

Stillingen som Frokostansvarlig innebærer at man er ansvarlig for at våre/dine gjester får en fullkommen frokostopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant. Dette innebærer at du skal tilrettelegge og gjennomføre en god frokost, sørge for at det er tilstrekkelig med varer og utvalg gjennom hele åpningstiden, samt kvalitetssikre at vareforbruket blir holdt til et absolutt minimum, og gjennomføring av bedriftens IK mat/HACCP rutiner og systemer for å sikre godt renhold, hygiene og matkvalitet og alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer.

Som ansvarlig for frokosten ved din Egon Restaurant så er det naturlig at man må være en morgenfugl, ha godt humør, være i stand til å prestere under press, og ivareta vertsrollen ovenfor våre frokostgjester ved å etter skjenke kaffe, rydde bord og opprettholde orden.

Du vil ha en variert arbeidsdag med mange varierte arbeidsoppgaver som innebærer: produksjon av mat, oppsett av frokost buffèt, ønske gjester velkommen, etterfylling av mat underveis, servere mat, holde restauranten ryddig og ren, tilstrebe rett bemanning i forhold til antall gjester m.m. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.

Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter daglig leder eller ansvarshavende så avtaler vi en prat.