Kjøkkenleder Trainee

Kontakt

Linnea Nilsen

77751735tromso@egon.no

SØK PÅ STILLINGEN

Stillingen som Kjøkkenleder Trainee, inngår i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre kandidaten istand til å etter fullført trainee program kunne tiltre en Kjøkkenleder stilling i en av våre mange restauranter. Hvert år tar vi inn 3-5 Kjøkkenleder Trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av; bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Dette programmet går på mellom 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen; personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching, varekostnadskontroll, IK-MAT / HACCP, men med hovedvekt å opparbeide seg detaljkunnskap innen vårt konsept og meny samt på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne kjøkkenledere og daglige ledere i egne bedrifter, og i samarbeid med vår sentrale kjøkkenleder, driftsledere og øvrige i Egon administrasjonen.  

De av kandidatene som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende stiller likevel sterkt i å få fortsette som mellomleder ved en av våre bedrifter, for å på sikt opparbeide seg ytterligere erfaring for senere tiltredelse som  kjøkkenleder.

Stillingen som det da trenes til, stillingen som Kjøkkenleder innebærer å ha hovedansvar for den daglige kjøkkendriften på Egon. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.

Videreutvikling av den enkelte kjøkkenleder foregår ved halvårlige nasjonale samlinger/kurs for kjøkken lederne. Disse samlingene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet

Arbeidsoppgaver for Egon kjøkkenleder:

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Personalansvar, rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Vaktliste kjøkken
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Du er opptatt av og blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.