Assisterende Kjøkkenleder / 1. Kokk
Kontakt
Martin SøftelandStillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.
Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.
Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.
Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk
- Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
- Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
- Varebestilling og lagerkontroll
- Kalkyle og kostnadskontroll
- Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
- Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
- Har yrkesstolthet
- Du liker høyt tempo
- Erfaring fra a la carte kjøkken
- God holdning og moral
- Kandidaten må beherske norsk som språk.
Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.
Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.
Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.
Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.
Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.
Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk
- Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
- Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
- Varebestilling og lagerkontroll
- Kalkyle og kostnadskontroll
- Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
- Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
- Har yrkesstolthet
- Du liker høyt tempo
- Erfaring fra a la carte kjøkken
- God holdning og moral
- Kandidaten må beherske norsk som språk.
Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.
Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.