Restaurant Strømmen

Velkommen til EGON Strømmen! En flott EGON som ligger på Strømmen Storsenter. Restauranten har en koselig uteservering. Med egen inngang fra gateplan følger EGON ikke senteret åpningstider. Vi har også Take Home - pick up og levering.

Hjertelig velkommen til EGON Restaurant Strømmen - ditt fristed i en ellers hektisk hverdag. Strømmen gir deg byliv og landlige omgivelser på én gang. Hva med å ta med noen du er glad i på en avslappende kveldstur langs Sagelva eller besøke Strømmen Storsenter for litt shopping? Etterpå kan du utforske historiske steder som Strømmen Trævarefabrikk (de som tegnet de første ferdighusene i Norge allerede på 1884). Som typiske strømlinger er byens innbyggere vennlige og imøtekommende, og det er akkurat slik vi ønsker å være på EGON Strømmen! Vi går utover å bare servere mat; vi er stedet hvor familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid sammen.

EGON - Stedet for enhver anledning  

Vår restaurant har den hjemmekoselige stemningen som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Enten det er en deilig lunsjdate ved et intimt bord for to, eller en større sammenkomst med venner og familie med en rikholdig à la carte-meny, EGON Strømmen har noe for enhver anledning. 

Ditt spisested i Strømmen  

Vi er stolte av vår sentrale plassering på Strømmen Storsenter, Strømmens møtepunkt nr.1. Du kan velge å sitte inne i vår hyggelige restaurant, eller ute på vår uteservering. Enten det er en vanlig hverdag eller en spesiell feiring, er EGON stedet for å markere anledningen. Hva med en avslappende lunsjpause midt i shoppingrunden? EGON gir deg muligheten til å ta en fot i bakken og fylle på med mer energi før shoppingen fortsetter. Ikke gå glipp av de varme sommerkveldene i Strømmen, hvor du kan nyte en deilig middag på vår koselige uteservering. 

Samle menneskene i livet ditt på EGON  

Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Strømmen er stedet for alle anledninger, fra de små og intime til de store feiringene.

Velkommen til Strømmen - byen som vil få deg til å smile! 

Velkommen til EGON Restaurant i Strømmen.

Åpningstider

Mandag: 1000 - 2300
Tirsdag: 1000 - 2300
Onsdag: 1000 - 2300
Torsdag: 1000 - 2300
Fredag: 1000 - 2400
Lørdag: 1000 - 2400
Søndag: 1100 - 2200

Kontakt oss

Støperiveien 5
2010 Strømmen

(+47) 63815322
strommen@egon.no