Restaurant Jessheim

EGON Jessheim er en perle i Jessheim sentrum med en flott og stor uteservering. Restauranten ligger i Jessheim Storsenter, men har egen inngang og følger ikke senterets åpningstider. Velkommen til oss!

Velkommen til EGON Restaurant Jessheim - ditt kulinariske fristed i hjertet av Jessheim, der byen møter landlige omgivelser og hvor den vakre naturen omkring gir deg et unikt bakteppe for en minneverdig matopplevelse. 

Enten du ønsker å utforske Jessheim sentrum, ta en spasertur langs nydelige Nordbytjernet eller besøke en av byens mange kulturelle arrangementer, er EGON Jessheim stedet å komme til for å lade opp med god mat og hyggelig atmosfære. 

Som typiske jessheiminger er byens innbyggere vennlige og imøtekommende, og dette er verdier som vi verdsetter på EGON! Vi er mer enn bare et spisested; vi er et sted der familier, venner og kolleger kan samles, skape gode minner og tilbringe tid sammen. 

EGON - Et sted for alle anledninger  

Vår restaurant gir deg den varme og hjemmekoselige atmosfæren som får deg til å komme tilbake om og om igjen. Uansett om du ønsker en smakfull lunsj, en romantisk middag for to, eller en større sammenkomst med venner og familie, EGON Jessheim har noe å tilby for enhver anledning. 

Ditt spisested i Jessheim  

Vi er stolte av vår beliggenhet i sentrum av Jessheim, som gjør oss til en naturlig møteplass for både hverdagslige anledninger og spesielle feiringer. 

Hva med en avslappende lunsjpause midt i shoppingrunden? EGON gir deg muligheten til å slappe av sammen med de du er glad i. Ikke gå glipp av de vakre sommerkveldene i Jessheim, hvor du kan nyte en smakfull middag på vår innbydende uteservering og oppleve byens puls. 

Samle dine kjære på EGON Vi ønsker at både store og små gjester skal føle seg som hjemme på vår restaurant. Når barna trives, trives også de voksne. EGON Jessheim er stedet for både små og store anledninger. 

Velkommen til Jessheim - byen som venter på å glede deg! 

Velkommen til EGON Restaurant i Jessheim.

Åpningstider

Mandag: 1000 - 2300
Tirsdag: 1000 - 2300
Onsdag: 1000 - 2300
Torsdag: 1000 - 2300
Fredag: 1000 - 2400
Lørdag: 1000 - 2400
Søndag: 1100 - 2300

Kontakt oss

Furusethgata 5
2050 Jessheim

+ 4763982728
jessheim@egon.no