Alle artikler

Support i Sverige

Av: Dan Robert Halshamn

09.12.21

Å drive EGON i et annet land

Egon har vært tilstede i Sverige siden 2015, og det er i dag 3 fantastiske Egon Restauranter; Mall of Scandinavia/Solna, Sollentuna og Uppsala. Disse drives på lik linje med sine søskenbedrifter i Norge, men det er likevel noen ulikheter mellom Norge og Sverige.

Egon har tilpasset seg veldig godt i Sverige, takket være god innsikt i markedet, gode samarbeidspartnere og svært engasjerte lederteam og personale ved alle tre Egon i Sverige. Nå som grunnlaget for videre vekst i Sverige er lagt og vi har skaffet oss år med erfaringer med drift i Sverige, besluttet vi i 2020 å danne en egen driftsadministrasjon i Sverige for enda bedre optimalisering og support til bedriftene. Dette bestående av foreløpig 3 personer. Dette er personer med lang fartstid fra en rekke Egon i Norge, men likevel med Svensk tilhørighet. Disse tre jobber samtidig også i drift/lederteam i de tre Egon. Dette kommer naturligvis i tillegg til den Norske administrasjonen og support apparatet. Vi er glade og stolte over å ha med oss Malte Norling som Driftselder for Sverige(COO/Country manager), Andres Ortega som Ass.Sentral Kjøkkenleder Sverige og Sarah Levin som Markedskoordinator Sverige.

I tillegg til drift, kvalitetsikring og utvikling av Egon i Sverige jobber disse tre mye med rekruttering av fremtidige leder- og mellomlederkandidater til våre nye Egon i Sverige.

Ta derfor kontakt med Malte på malte@egon.se eller se våre hjemmesider for ledige stillinger.

 

Disse sørger for support av Egon i Sverige

Driftsleder Sverige

Malte Norling

Marknadskoordinator

Sarah Levin

Ass sentral köksledare

Andres Ortega