Alle artikler

Siden sist

Av: Ståle Nøst

22.11.21

Det har vært et innholdsrikt år. Vi har jobbet med ting vi egentlig ikke skal jobbe med, men vi har hele tiden forsøkt å optimalisere omsetningen i en utfordrende situasjon for restaurantene.
Vi har også i flere måneder vært nødt pga pålegg fra myndigheter å holde en del Egon stengt.
Allikevel skal vi si at vi har kommet ut av det siste året med hode høyt hevet – ikke minst pga alle de fantastisk dyktige medarbeiderne som jobber i Egon og øvrige bedrifter.
 
Vi satte nok en gang i juli omsetningsrekord for alle Egon. 225 000 000,- gikk gjennom kasseapparatet denne måneden – og om lag 750 000 gjester besøkte oss i juli.
Omsetningen ut over høsten har også vært svært bra.
 
Men vi har jo også fått tid til å åpne nye restauranter det siste året. 12. mars 2021 åpnet vi Egon Jekta i Tromsø og 21. oktober åpnet Egon nummer 46 – denne gang på Lade i Trondheim.
Det er skrevet kontrakt for etablering av Egon på Hamar (mars/april 2022) og forhandlinger om konkrete lokaler i Sverige er i gang.
 
Som seg hør og bør kom vi også med ny Egonmeny 1. juni med utvider fokus på Asia.
«Nyåpnede» Prinsenkvartalet med Prinsen hotell, Kieglekroa og Emilies ELD har jo også fått kjørt seg nå i høst og virkelig fått testes hvordan det er å skulle kjøre et slikt hotellanlegg.
 
I og med at vi blir stadig flere i Norrein- og Egonfamilien, så har vi stadig behov for flere på backoffice. Derfor har vi ansatt tre nye damer i vår regnskapsavdeling i Trondheim. Den første - som begynte 1. juni i år - er Gunay Kaman Akdeve på 23 år. Så er det Christine Marie Havig fra 1. desember, og til slutt er det Anne Line Blomhaug som starter rett over nyttår. Med disse tre på laget er vi styrket til å ta Norrein og Egon enda flere skritt videre inn i fremtiden. 

1. desember 2021 er det nøyaktig 40 år siden vår økonomisjef Jan Ludvigsen ble ansatt, og da som Norreins aller første medarbeider.  
Gjennom disse årene har han bygget opp mange av de systemer som er bakgrunnen for de rapporteringer våre restauranter utfører i dag. Han har en enorm kompetanse og know how som få i vår bransje kan matche. Er det noen som har svaret på det man lurer på, så er det Jan.  

Oversikt over nye daglig ledere i løpet av 2021

Daglig leder EGON Tromsø

Kristian Brujordet

Daglig leder EGON Bodø

Lasse Arntsen

Daglig leder EGON Karl Johan

Emilio Sepulveda

Daglig leder EGON Kristiansand

Benjamin Eddie Eivindsen

Daglig leder EGON Lade

Linda Strand Olsen

Daglig leder EGON Molde

Karina Hol

Daglig leder EGON Sollentuna

Erika Lundberg

Daglig leder EGON Tårnet

Ian Strand

Daglig leder EGON Ullevål

Matias Hynne

Daglig leder EGON Uppsala

Sofia Strömberg

Daglig leder EGON Asker

Mattias Bjartveit