Alle artikler

Siden sist

Av: Ståle Nøst

08.12.22

2022 er snart historie og vi kommer til å legge bak oss tidenes år, noe som er godt etter de siste årene en har lagt bak seg
 
Det har vært et aktivt år. Det startet med at alle restriksjoner ble fjernet i februar, slik at det bare var tut og kjør med tanke på å ta imot gjester uten begrensninger. Gjestene svarte og omsetningspilen pekte rett til værs.
 
Egon Hamar åpnet dørene 5. mai, og en ny Egon i den tredje Mjøsbyen var et faktum.
I forkant av dette var Egon Lillehammer i fokus med en ordentlig «facelift» slik at denne nå fremstår som en «moderne» Egon.
 
Egon Molde har også fått en makeover og stod klar for sine gjester 7. juli
 
Den største satsingen i 2022 er imidlertid Egon Karl Johan. Her har vi hatt Egon siden 1990, og nå var det på tide å få denne Egon rigget for nye år midt på Oslos paradegate.
Hele restauranten ble revet ned og strippet for absolutt alt. Les mer om den «nye» Egon i Magasinet
 
En rekke nye medarbeidere er kommet til ila året som har gått, både ledere, restaurantmedarbeidere og kokker. Vi ønsker dere velkommen til familien og håper dere har funnet dere vel til rette
 
VI har i år fått gjennomført våre ledersamlinger med faglig- og sosialt innhold som vi pleier og Årets Egon ble etter et års pause igjen kåret på ledersamlingen i mars (les om det i Magasinet).
 
Flere kampanjer på mat er gjennomført hvor det startet med saltkjøtt i februar, kalveentrecote i sommer og en høstbiff i oktober som setter rekorder. 20 000 høstbiff!! Vår mest solgte rett i oktober, og ikke minst den mest innbringende
 
I skrivende stund er vi i ferd med å gå inn i den desidert travleste tiden på året. Tiden for å samle familie, venner og kollegaer til hyggelige lag. Nærmere bestemt julebord. Julematen er på bordet også i år, og setter et verdig punktum for et godt år på Egon.
 
Det er bare å glede seg til 2023 – et helt blankt, nytt år ligger foran oss og venter