Alle artikler

Rosenes by trengte en "ny" Egon

Av: Erling Skogseth

Bilder: Erling Skogseth

Egon Molde ble første gang åpnet i 2004 og da i godt samarbeid med Thon Hotell. Vi overtok en eksisterende hotellrestaurant og bygget en Egon midt i Molde sentrum. Vi har siden åpning hatt ansvar for Thon Moldefjord sin frokostservering til hotellets gjester, i tillegg til bussgrupper, halvpensjon og andre hotellgjester. Egon Molde har siden åpning blitt svært godt mottatt av alle som bor i Molde, hotellets gjester og andre tilreisende. I de siste årene så har suksessen vært så stor at vi har opplevd kapasitet utfordringer.
Desember 2021 satt vi sammen med Thon for å se på mulighetene for å utvide og oppgradere Egon restauranten. Vi fikk ta over et tilstøtende lokale som til nå hadde vært en gullsmed, utleid av Thon. Dermed fikk vi 130 kvm mer å boltre oss i, slik at Egon Molde endelig fikk den ekstra kapasiteten som ønsket.

Den som venter på noe godt

Vi startet bygging 19. april, tirsdag etter påsken og ferdigstilte nytt lokale, nytt kjøkken, eksisterende restaurant oppgrader, samt ny bar onsdag 8. juni og åpnet 9. juni. Vi har heldig med å få svært flinke firma og håndverkere som bygget en flott og moderne Egon restaurant for oss. Nå har Egon Molde topp moderne lysanlegg, oppgradert lydanlegg og en utrulig flott bar med utvidet kapasitet.
Nå har Karina Hol, daglig leder og Daniel Anderson, kjøkkenleder sammen med teamet sitt en flunkende ny og oppgradert Egon Molde som er bygget for de neste årene som kommer. Vi har gått fra 170 sitteplasser til 240, og allerede under årets MoldeJAZZ 2022, fått utnyttet hver sitteplass ekstra fullt ut.
Oppfordrer alle til å ta turen innom for å se de nye avdelingene. Vi har fått flere runde, sosiale bord, nye sofa, ny barnekrok med sklie til barna og byens fineste møterom, Chambre separet.
 
Velkommen til oss i Egon Molde.

Har du lyst å besøke Egon Molde? Book bord