Alle artikler

Skape gode møter

Historisk sett har EGON vært veldig god på lokal markedsføring. Vi er fortsatt det, men det har vært noen utfordringer for å kunne gjennomføre som normalt i 2021. Fra å være ute i gatene og dele ut smaksprøver til å lure på om man i heletatt kan gi noe til noen. Heldigvis så har året hatt mange lyse øyeblikk og vi har hatt mange gode møter med trivelige folk. Her ser dere noe av de lokale markedstiltakene EGON-restaurantene har gjennomført i løpet av året som har vært.  


Nissen overrasker før jul!

I desember er det mye fokus på julegavehandling, men det er litt gøy å FÅ en førjulsgave også? I løpet av desember så kommer nissen innom alle EGON-restaurantene med en overraskelse til en tilfeldig familie! Nissen har nemlig med seg et gavekort på 1.000 kroner. Alle som besøker EGON i løpet av desember måned har da mulighet til å møte denne gavmilde nissen. 

Kaffe til frosne forbipasserende

Det er nesten alltid godt med en varm kopp kaffe. Kanskje møter du på et trivelig ansikt som spør om nettopp du vil ha en kaffe fra EGON? Det kan være på toget på vei til jobb eller når du rusler en tur i byen. Av og til tar vi også med oss smaksprøver på nye retter eller retter vi tenker du vil ha en liten smakebit av. Vi liker å skape små gleder i hverdagen. Her er EGON Kjøttbasaren og EGON Karl Johan ut med en varm kopp kaffe til forbipasserende en kjølig dag. Ullevål er ut med en liten smakebit fra menyen. 

Poncho redder dagen

Dagen er nydelig, og du skal ut å kose deg i bygatene. Så åpner himmelen seg. Du har selvfølgelig ikke tatt med paraply. Da står EGON beredt med regnponchoer. Rengponchoen er liten og anonym, men en engel i nød. Alle EGON har regnponchoer liggende i restauranten, så om du passerer forbi og det regner så er det bare å stikke hodet innom å høre om du kan få en poncho. På bildet ser du en gjeng i Kristiansand som har gjemt overraskelser inne i ponchoene og lagt de ut på strategiske plasser. Dette ble annonsert på SoMe og det var førstemann til mølla for å finne overraskelsene.  

Barnehagebesøk med Brannbamsen Bjørnis

I år besøkte EGON barnehager sammen med Brannbamsen Bjørnis. EGON stilte med pizza og tegnehefter, og Bjørnis dukket opp med musikk og kjørte et lite danseshow sammen med barna. Tanken er at barna skal bli kjent med Bjørnis, slik at de får enda mer ut av læringen han driver med. Jobben til Bjørnis er å være med under uttrykning og være en trøstebamse for barn i vanskelige settinger. Ulykker og brann vil man ikke ha noe av, så en stor del av jobben til Bjørnis er å jobbe forebyggende. Han har egen svært suksessfull barne-TV på NRK Super hvor han jobber forebyggende. På EGON får barna egne aktivitetshefter hvor de kan farge og lære.  


Les mer om jobben Bjørnis gjør her 

"Nattmat" til natteravnene

Hver høst inviterer vi inn natteravnene på kaffe og pizza når de er ut på jobb. Dette for at vi ønsker å sette pris på jobben de gjør med å holde gatene trygge. Det betyr mye for nærmiljøet, og ikke minst gjester og ansatte som er ut og går på kveldstid. Her ser dere natteravnene i Fredrikstad som er innom EGON for en varm matbit.  

 

Se litt om jobben natteravnene gjør her.