Alle artikler

Med lederne til Lyngør

I juni hvert år møtes daglig ledere fra Norge og Sverige på ledersamling. Intensjonen er å samles for å dele erfaringer og utveksle kunnskap. Samtidig som man blir bedre kjent og lettere kan opprette et samarbeid med Egon på tvers av landet.

I juni 2022 gikk ferden til Lyngørporten, en liten perle på Sørlandet. Her møttes 48 ledere, i to etapper, for faglig påfyll med morsomme aktiviteter og fysisk fostring.

Første dagen ble benyttet på kurs- og konferansehotellet, Hotell Lyngørporten. Her gikk vi igjennom planlagt fagprogram og lederne hadde mulighet til å dele sine erfaringen fra året som var. Samtidig setter vi god fokus på best mulig gjennomføring av markedsføring og videre rekruttering for sommeren og høst.
Første dag avsluttes med nydelig grillet middag på en liten strand ved hotellet, hvor alle får tid til litt sosialt sammen. Her hadde man muligheter til å bli med på båt ut i havgapet for å ta seg en kjølende dukkert. Bade i boblebad, ta badstue eller bare sitte ned for en hyggelig prat med kolleger.

Dag 2

..sto utendørs aktiviteter og konkurranser på strand, i båt, på land og i vann på agendaen. Teambuilding og konkurranser er utrolig engasjerende, og her får man alltid prøvd seg på noe man ikke har gjort før. Denne gangen hadde vi muligheten til å prøve oss på sykling i vann, klatring, sledetrekking og hydrofoil (SUP med motor). Deretter skulle vi ut til en øy, hvor det var muligheter til å bli med på fisketur, selsafari, hente tang til lunsj, og lære seg om alt som er spiselig i vår natur. Her ble det servert selvfange krabbe, fisk servert med tang og smør med tang og urter. Her deltok alle med på maten, noen renset, noen fisket og andre dykket etter tang. Dette var en lærerik opplevelse av alt man kan spise i fjæra, noe som gjør opplevelsen rundt maten enda mer spennende og innholdsrik.
Kanskje noe for Egonmenyen

Gode samtaler

Etter man har boltret seg rundt med alle aktiviteter, er det viktig at man får tatt seg litt egentid før man møtes for middag.
På kveldstid sto en båt klar ved brygga for å frakte oss til Seilmakeren´s Kro. En utrolig sjarmerende restaurant. Her fikk vi servert herlig middag med noe godt i glasset og mange gode samtaler rundt bordet.
 
Siste dagen med hjemreise er det en sliten gjeng som returnerer til sine hjembyer. Men samtidig er man godt motivert og engasjert for å dele erfaringene og tankene man har med seg fra ledersamlingen med sitt lederteam på sin Egon.


 

Vil du jobbe i EGON? Se ledige stillinger her.