Alle artikler

Å skape samhold

Ledersamlinger i et utfordrende år

Av: Ståle Nøst

Bilder: Flere

Det er ikke bare bare å arrangere og gjennomføre ledersamlinger når en pandemi herjer som verst rundt omkring i verden – men vi har klart det – om enn litt improvisert.

Ledersamlinger i et spesielt år

Lite viste vi da vi gjennomført ledersamling i februar 2019 hva som lå foran oss. En måned etter dette treffet stengte Norge ned 12. mars.
Vi planla også lenge for å kunne gjennomføre vår hovedsamling med alle ledere til stede på vårt nye Prinsen Hotell og Prinsenkvartalet. Men på grunn av situasjonen måtte også dette til slutt avlyses.
Hva gjorde vi nå? Vi var jo nødt til på ett eller annet vis samlet lederne våre for å prate om den ekstraordinære situasjonen vi stod i.

Spasertur rundt Sognsvann og regionale samlinger

Da ble det ut over vinteren og våren gjennomført flere lokale samlinger med de antallsbegrensningene som forelå i de ulike kommunene.
 
Diverse samlinger, når det var sterke restriksjoner på antall mennesker som kunne samles ute som inne, var blant annet:
- Turer rundt Songsvann og grilling av pølser i kohorter ute
- Turer til Hovedøya med mat og drikke i kohorter ute
- Tur ved sjøen i Kristiansand

Når man sitter hjemme med en usikkerhet rundt hva som skjer, fikk vi mange gode tilbakemeldinger fra våre om gjennomføringen av disse treffene. Det var godt å møte andre i samme båt.

Regionale samlinger i mars og april:

  • Midt og Nord Norge
  • Bergen
  • Rogaland
  • Sørlandet
  • 2 ulike samlinger på østlandet
  • Innlandet

Endelig

I september fikk omsider arrangert et ordentlig ledertreff i Norreinsystemet. 13. – 15. september var 250 ledere samlet på Thon Hotel Prinsen for faglig påfyll, og ikke minst for å feire oss selv. Vi har kommet gjennom det og da var det viktig å sette pris på det.
Som seg hør ble treffet avsluttet med Awards Dinner med treretters middag og dertilhørende underholdning. Kveldens konferansier var Nikolai Ramm, og musikk fra scenen var det DJ Martin og Gunnvald saxofon som stod for.
 
Og priser ble det også – ikke som de vi pleier å ha, men etter det året vi har lagt bak oss ble ALLE vinnere.