Alle artikler

Nordens paradis - Egon Jekta

Av: Ståle Nøst

Bilder: Ståle Nøst

Jekta Storsenter er et av landets største og flotteste kjøpesenter, og det største i Nord-Norge. Jekta Storsenter har over 130 butikker og 65.000 kvadratmeter med shopping. Her startet Egon samtaler med gårdeier allerede i 2014 om en etablering...
 

Den som venter på noe godt

Tiden skulle gå og grunnet Tromsø kommunes skjenkeregler lot en Egon vente på seg. Mange ulike plasseringer av Egon er sett på og flere år gikk.
I løpet av 2019 skulle det skje en endring. Vi fikk mulighet for skjenking av øl og vin og Jektas beste restaurantlokale stod ledig. Da var det ikke vanskelig å bli enig.

21. mars 2021 kunne endelig Josefin Seropian med sin stab ta imot nysgjerrige gjester til en fantastisk flott Egon Restaurant.
Nye detaljer på dekor, sittegrupper, belysning gjør totalopplevelsen på Egon Jekta enda bedre.
Allerede når du kommer inn i restauranten og går inn i «biblioteket» får du en anelse om at dette blir et bra besøk.
Videre innover restauranten er det mange detaljer å feste blikket på. Ikke minst mange store bilder fra området i gamle dager. Flotte sittegrupper og ny belysning.
 
Egon Jekta har med sitt entusiastiske personal blitt et reisemål for området. Vi hører ofte om gjester som kjører 3 – 4 timer til Jekta for å handle. Da må man også legge turen innom Egon for en fantastisk middag, før returen på nye 3 – 4 timer i bil.

Har du lyst å besøke Egon Jekta? Book bord