Alle artikler

Inspirasjonstur til London

Etter snart to merkelige år hvor begrensningene har vært store, var det utrolig godt å endelig kunne dra til vårt førstevalg for inspirasjon i Europa – London.

Et matmekka uten like hvor all verdens matkulturer smelter sammen til et restauranttilbud uten sidestykke. Her er mye inspirasjon hentet til Egon – mat og drikke, meny, layout, interiør, belysning, musikk, fasader osv. 

Men vi hadde jo selvfølgelig en rekke spørsmål før vi dro.

Hvordan sto det til med restaurantLondon etter 1 ½ år med noen av de strengeste restriksjonene gjennom pandemien?
Var det mange restauranter som hadde gått «dukken»?
Hvordan hadde de ulike restaurantkonseptene utviklet seg gjennom pandemien?
Var det noe nytt vi måtte være ekstra oppmerksomme på?

Inspirasjon til neste års meny

Søndag ankom vi London på senettermiddagen – og for en feeling det var å gå i Londons gater igjen. Suge inn atmosfæren og alle inntrykkene storbyer som London alltid har, se at omtrent alt var som før pandemien – ahhh for noe herlig. Det lå an til å bli 4 inspirerende og lærerike dager. Det er noe spesielt med å komme inn i en storby som London. Vi har hentet masse inspirasjon herfra, både når det kommer til mat, interiør og annet. Vi vet at byen alltid overrasker, og det er dette som gjør det spennende. 

I løpet av en slik tur, besøker vi om lag 40 ulike restauranter, hoteller og barer. Programmet er satt på forhånd ut fra anbefalinger og ikke minst hva som trender mest på ulike hotell- og restaurantnettsider. Vi tar med oss mye fra denne turen inn i menyprosessen på Egon. Men også detaljer inn i nye Egon er også noe vi gleder oss til. Sharing, spennende tilbehør og lettere råvarer er kanskje et godt tips. 

Vi lar bildene få snakke for seg selv.

Se for øvrig også vår anbefaling til restauranter på bakgrunn av denne turen neste gang du er i London.

Så er det bare å glede seg til menypremiere 1. juni 2022 på alle Egon.