INSPIRASJON FRA MATMEKKA

Ståle Nøst - Ståle Nøst

23.12.2018 12.42.09 - London
IMG_3716-redigert-web.jpg

Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Del denne saken

Hvert år reiser deler av administrasjonen på inspirasjonstur. Vi ser mye nytt og spennende, men det er også en bekreftelse på at Egon gjør mye riktig.

Forbedring av Egon er en kontinuerlig prosess og i den anledning er vi ved flere anledninger på reiser, både i jobbsammenheng og privat, hvor fokuset er – hva kan være med på å gjøre Egon bedre. Dette i form av interiør, fasader, uteserveringer, mat og annet. En gang i året forsøker vi blant annet å få til en tur til London som vi mener er en av de byene i verden med det bredeste utvalget av restauranter, samt den byen hvor man setter trendene en god stund før de når Norge. Det være seg smaker, råvarer, glass og stentøy.

 

Som vi ser går det  mye asiatisk og man tar mye av disse smakene og tilpasser de europeiske ganer og blander de med andre typer kjøkken. Vi er også tilbake til restauranter vi også tidligere har besøkt – dette mest for å se hvordan de utvikler seg og i hvilken retning de da går. Her opplever vi at Egon igjen har tatt kvantesprang og leverer jevnt over bedre enn mange av disse restaurantene. Dette for at vi er opptatt av å hele tiden forbedre og utvikle oss for å henge med. Det er begrenset hvor bra en burger eller pizza egentlig kan bli. Det er bare garnityr som etter hvert skiller produkter som er utviklet gjennom år til å bli veldig bra. Og her leverer Egon også svært bra. Råvarene våre, sammen med oppskriftene, er av god kvalitet. Så da er det bare å levere – hver gang.


1. juni neste kommer fasiten på hvordan vi  mener Egon-menyen må utvikle seg for å gjøre våre gjester enda mer fornøyd enn i dag. Denne prosessen er vi allerede i gang med. Og alle ansatte i alle Egon har mulighet til å komme med sine innspill før januar 2019. Hva som skal inn på menyen, ut av menyen, endres eller forbedres. Innspill fra alle som jobber i bedriftene er viktig da de er tettes på gjesten.