Alle artikler

Nye, flotte EGON Lade

Av: Ståle Nøst

Bilder: Ståle Nøst

Ganske nøyaktig 1000 år etter at den siste ladejarlen forlot Lade, åpner Egon nummer 46 på City Lade. 21. oktober 2021 er datoen. Da har restauranten kjørt en softopening for spesielt inviterte gjester en uke allerede.

Trondheims største satsingsområde

Og for en Egon det har blitt. Vi er ekstremt stolte av å kunne tilby Trondheim det aller siste av Egon. Egon Lade ligger som en del av den aller nyeste avdelingen på City Lade, som er Trondheims største kjøpesenter. Egon ligger med egen fasade og en stor uteservering som har solen rett på – hele dagen.
Området er også et av Trondheims største satsingsområder når det kommer til boliger, og det vil i løpet av noen år komme til omslag 10 000 leiligheter i umiddelbar nærhet.

Daglig leder – Linda Strand Olsen – har lenge gledet seg til åpning og har lang fartstid i Egon.
Allerede når Egon jekta åpnet var hun til stede for å se hva som krevdes av en daglig leder på Egon i forbindelse med åpning av Egon.
 
I skrivende stund, etter rundt en måneders åpning, ser vi at Egon har vært etterlengtet på Lade. Gjestene strømmer stadig på og synes det har blitt en fantastisk flott restaurant.
 
Vi gleder oss til fortsettelsen.

Har du lyst å besøke Egon Lade? Book bord