Alle artikler

Smalltalk - Anniken Ljøkelsøy

Et eneste stort smil

"Vi har mange flotte gjester"

Om du en dag bestemmer deg for å spise lunsj på Egon Prinsen er det med stor sannsynlighet at du møter på Anniken – en fantastisk smilende og positiv medarbeider som ønsker alle sine gjester velkommen med et stort smil

Her er noen ord fra Anniken Ljøkelsøy som startet å jobbe på Egon i 2006

Da jeg jobbet på Kieglekroa, ble jeg i 2006 spurt om å ta en vakt på Egon Prinsen. Jeg trivdes så godt at det ikke var vanskelig å takke ja til flere vakter.

Hva gjorde du før Egon?
Jobbet i Rema 1000 i 4 år før jeg begynte på Kjeglekroa i 2005. Jobbet som deltidsansatt på Kieglekroa og Egon Prinsen. Men i 2010 fikk jeg jobben som dagtidansvarlig og jeg elsker det!

Hva er det du liker best med Egon?
Det beste med Egon må være alle de fine gjestene, mange kommer hver dag, og noen flere dager i uken.
Det jeg setter størst pris på med mine kolleger er at vi er en gjeng som har jobbet sammen i mange år, som kjenner hverandre godt og som jobber utrolig godt sammen. Hver morgen før jobb møtes vi og tar en kopp kaffe før vi starter en ny dag. 

Vi har jo lagt bak oss en pandemi hvor alle i Egon i en lang periode var permittert. Hva synes du var det beste ved å komme tilbake?
Det beste med å komme tilbake etter jeg var permittert var å møte alle de positive folka på huset, alle på hovedkontoret som kommer innom på lunsj eller en kopp kaffe, alle de som jobber på hotellet, mine kolleger og alle de fine gjestene!

Hva er favorittretten din?
Jeg har mange favorittretter på Egon, men om jeg skal velge noen av de så er det KBM salat og BLT sandwich.

Har du en morsom historie fra restauranten?
Jeg kommer ikke på noe morsomt, men vi hadde en fastgjest som kom innom for ikke lenge siden etter jeg hadde vært permittert for andre gang for å se om jeg fortsatt jobbet her. Hun ble så glad for å se meg at jeg fikk en god klem, det var veldig hyggelig!

Har du ett råd til en nyansatt på Egon?
Om jeg skal gi et råd til en ny ansatt må det være å by på seg selv!

Om Anniken

Navn: Anniken Ljøkelsøy
Alder: 38
Fra: Trondheim
Bor: Trondheim Byåsen
Jobber som: dagtidansvarlig Egon Prinsen

Karrierevei i Egon:
Deltid Prinsen
Dagtidansvarlig Prinsen


Av: Ståle Nøst