Assisterende kjøkkenleder, samt 1. kokk

I søkanden må du skrive hvilken stilling du søker på. Søk gjerne på begge

 

BESKRIVELSE AV STILLING NR. 1 - ASSISTERENDE KJØKKENLEDER:

Du må ha full kontroll på hva som skjer inne på kjøkkenet til enhver tid. Du er kjøkkenlederens høyre hånd, og da må man være skjerpet og klar!

Med stillingen som ass. Kjøkkenleder har du, sammen med kjøkkenleder, ansvaret for kjøkkenet og driften av dette.  Det innebærer bla. daglig drift, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, vaktliste m.m. Antall ansatte varierer fra 5 – 25 alt avhengig på størrelsen av restauranten. Som assisterende kjøkkenleder i Egon får du muligheten til å jobbe med ferske råvarer av topp kvalitet fra gode norske leverandører.

Sauser og dressinger lages etter egne oppskrifter på hvert kjøkken.

Egon er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning i alle byer Egon ligger i. Det betyr at Egon er byens mest populære restaurant.

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon. Assisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt får ofte mulighet for videre utvikling.

HVEM ER DU:

  • Løsningsorientert
  • Selvdrivende
  • Engasjert
  • Entusiastisk
  • Stolt av yrket ditt
  • Har høyt tempo
  • God holdning og moral
  • Relevant kjøkkenerfaring

 

BESKRIVELSE AV STILLING NR. 2 - 1. KOKK:

Som 1. kokk på kjøkken jobber du tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder og du tar enda større del av ansvaret på kjøkkenet.

Når det koker holder du hodet kaldt og er en ekstra ressurs for lederteamet.

Stillingen innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll. Du har ansvar for å tilse at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk hos Egon samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver vil være planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse á la carte i henhold til Egons meny. I tillegg har du ansvar for gjennomføring av bedriftens Haccp/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer rundt vårt konsept. Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

HVEM ER DU?

  • Ansvarsbevisst
  • Engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral
  • Yrkesstolthet
  • Relevant kjøkkenerfaring

Kontaktperson

Kjøkkenleder Mads Gullsøy

92832026

prinsen@egon.no

Søknadsfrist

15.04.2021

Søk på denne stillingen