Restaurantmedarbeider

Som restaurantmedarbeider heltid eller deltid jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse.

Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.

Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.

ARBEIDSOPPGAVER:

  • Servering
  • Gjesteoppfølging
  • Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
  • Internmarkedsføring
  • Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
  • Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

  • 20 år
  • Utadvendt, blid og omgjengelig
  • Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
  • Stiller spørsmål
  • Liker ansvar, både ta og gi
  • Ydmyk og lærevillig
  • Strukturert og pålitelig

Kontaktperson

Elin Olsson

40624179

Jessheim@egon.no

Søknadsfrist

09.08.2022

Søk på denne stillingen