Teamleder restaurant

Vi har behov flere dyktige ledere i vårt lederteam, og søker nå etter TEAMLEDER. Kan det være DEG vi er på jakt etter?

 

Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å påse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innebærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å passe på at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.

 

Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrieremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;

 

  • Du er minimum 20 år
  • Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
  • Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
  • Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
  • Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
  • Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
  • Du er strukturert og pålitelig
  • Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd som restaurantmedarbeider/ansatt i serveringen, men for kjøkkenansatte er det en fordel.

 

På Egon vet du hva du får

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker mellom 15 og 30 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er veldig stolte av våre ansatte

Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Gjesten er viktigst 

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Ærlighet i alle ledd

Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.

Vi skal være et forbilde i restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheter på kontroll av våre rutiner, vår generelle drift og våre regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde vår høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.

Åpningstider

Alle Egon skal i utgangspunktet ha åpent alle dager unntatt julaften og 1. juledag. Helligdager følger i hovedsak samme åpningstider som søndag. Kjøkkenet skal holde åpent like lenge som annonsert åpningstid.

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de desidert beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om de ulike stillingenes innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Send inn en søknad, vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

 

 

Kontaktperson

Jeanette Kaldhussæter

63982728

jessheim@egon.no

Søknadsfrist

20.05.2024

Søk på denne stillingen