Kjøkkenleder

Vi er ute etter de beste av de beste til å lede vårt kjøkken. Har du lyst på god lønn, har høye ambisjoner og ønsker nye utfordringer, så finnes det mange gode muligheter hos oss i Egon Kristiansand. Vi søker deg som har nok trøkk i kropp og topp til å lede vårt kjøkken.

 

Stillingen som Kjøkkenleder innebærer hovedansvar for den daglige kjøkkendriften på Egon. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

 

Deg som kjøkkenleder ved Egon Kristiansand en fredag morgen i august:

Klokken runder 08.00. Du har akkurat lest en artikkel om smilefjesordningen som ruller og går i restaurant-Norge. Du trekker på smilebåndet og tenker at dette er knallpositivt!

Etter å ha satt i gang teamkokken med å forberede dagens mice en place tar du deg en tur innom kontoret og åpner mailen for å sjekke status her. Det tikker inn en mail fra fra Egons hovedkontor som spør om du har oppdatert Internkontrollpermen, og der har du jo som vanlig ordnet , men det er jo bare gøy! Folk er på hugget og du må bistå. Du er et nøkkelledd, coach, motivator, muskler i bedriften din. Du veileder og styrer kjøkkenet ditt, er den som sitter med løsningen når ingen andre har den. Det er deilig å kjenne at du har en jobb hvor du får utrettet mye. Du påvirker andres arbeidshverdag i en positiv retning.

Mailer er besvart og en venneforespørsel fra en gammel skolekamerat fra hotell-og restaurantlinja kommer opp. Du godkjenner selvfølgelig. Det er gøy å følge med på hva andre driver med, og om de er like glad i jobben sin som det du er, og ikke minst opprettholde nettverk. Du er en person som lett knytter kontakt med andre og liker å ”stelle deg med folk”. Man vet jo aldri, plutselig er din gamle skolekamerat et viktig ledd i neste ansettelsesprosess?

Du tar på deg kokkeuniformen og ser deg i speilet for å sjekke at den sitter ordentlig, så går du ut inn på kjøkkenet, smaker litt på den nylagede bbq-sausen for å sjekke at den smaker slik den skal, snakker litt med servitørene og de andre som har kommet på jobb, og ser over at alt er klappet og klart til å ta imot alle de trivelige gjestene dere får hver dag. Du er KLAR, du er FREMOVERLENT, du er i GODT HUMØR og vet at DETTE KAN DU! Du gleder deg til å sette i gang arbeidsdagen! For den aller beste følelsen du vet er når du kan se at restauranten blir en kanonsuksess!

Nok dagdrømming! Du er en vinner! Mye av suksessen fremover skal være din fortjeneste. Det er dette du jobber for! Resultatet av hardt arbeid.

 

Arbeidsoppgaver for en Egon kjøkkenleder:

 • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
 • Personalansvar, rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging
 • LEDE, BYGGE, VIDEREUTVIKLE kjøkkenteamet
 • Varebestilling og lagerkontroll
 • Vaktliste kjøkken
 • Kalkyle og kostnadskontroll
 • Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe
 • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
 • Ha yrkesstolthet
 • Du liker høyt tempo
 • Erfaring fra a la carte kjøkken
 • God holdning og moral
 • Du er opptatt av og blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
 • Kandidatene må ha gode kommunikasjons evne

 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette. 

Kontaktperson

Daglig leder Benjamin Eivindsen

40485525

kristiansand@egon.no

Søknadsfrist

24.08.2022

Søk på denne stillingen