Restaurantmedarbeider og oppvaskhjelp

Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse. Du ser også at å ta en runde i oppvasken er med på å holde hjulene i gang.

Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.

Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.

ARBEIDSOPPGAVER:

Servering
Oppvask
Gjesteoppfølging
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
Internmarkedsføring
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

Utadvendt, blid og omgjengelig
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
Stiller spørsmål
Liker ansvar, både ta og gi
Ydmyk og lærevillig
Strukturert og pålitelig

Kontaktperson

Jørgen Vigre

91110939

drammen@egon.no

Søknadsfrist

10.07.2020

Søk på denne stillingen