Teamleder i restaurant, og Teamleder kjøkken

De stillinger vi kan tilby er;
- Teamledere både i kjøkken og servering
- Restaurantmedarbeidere, både heltid og deltid
- Kjøkkenmedarbeidere, både heltid og deltid


Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å påse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innebærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å passe på at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.

 

Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrièremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;

 

- Du er minimum 20 år
- Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
- Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
- Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
- Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
- Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
- Du er strukturert og pålitelig
- Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd som restaurantmedarbeider/ansatt i serveringen, men for kjøkkenansatte er det en fordel.


Søker du på en av stillingene som teamleder hos oss må du ha trøkk nok i kropp og i topp for å takle de oppgaver som kommer. Av deg kreves det mye fysisk tilstedeværelse i bedriften for å kunne ivareta sunn drift og god kontroll. Bedriftens lederteam skal kvalitetssikre og videreutvikle bedriften, fordele ansvar og oppgaver seg imellom for best mulig kontroll og gjennomføring. Videreutvikling av våre ledere foregår ved regionale samlinger/kurs for alle Egon Restauranter. Disse samlingene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet.

 

Egon Restauranter er i dag ledet av dyktige mennesker med variert bakgrunn og i alle aldre. Med det støtteapparatet og den veiledning som den enkelte får stilles det enkle - men høye krav.

 

Uansett hvilken stilling du søker på er det din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og den erfaringen du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss. Det tilstrebes at alt av personale får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag for å kunne påvirke totalopplevelsen i alle ledd. Ansvar og myndighet tildeles de som har gjort seg fortjent til det, og som selv ønsker det. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene de ulike stillingene krever gis ved intervju eller på forespørsel.

 

Send oss en søknad i dag, og du må gjerne søke på flere av de nevnte stillingene! Vi gleder oss til å møte deg.

 

I restauranten (servitør) må du være 20 år! 

Kontaktperson

Joakim Pedersen

90212091

Haugesund@egon.no

Søknadsfrist

30.09.2022

Søk på denne stillingen