Teamleder kjøkken

Stillingen som Teamleder kjøkken er å anse som en del av lederteamet på kjøkkenet.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være en del av lederteamet. Denne stillingen jobber tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder.

Stillingen som teamleder kjøkken innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.

Stillingen innebærer å jobbe for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant, samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse a la carte ihht Egons meny, og gjennomføring av bedriftens Haccp/IK mat rutiner og systemer for å sikre godt renhold, hygiene og matkvalitet og alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
  • Stå på vilje
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så teamledere kjøkken som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Send oss en søknad, eller stikk innom restauranten og spør etter Kjøkkenleder eller ansvarshavende så avtaler vi en

Kontaktperson

Thomas Sundseth

45263506

sandnes@egon.no

Søknadsfrist

30.11.2023

Søk på denne stillingen