Kjøkkenleder

Som kjøkkenleder er du øverste leder for kjøkkenet og har ansvaret for optimal drift av dette.

Både en krevende og givende rolle å inneha. Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for og kvalitetsikre driften. Det innebærer bla: daglig drift, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, vaktliste med mer. Antall ansatte varierer fra 5 – 25, alt avhengig av størrelse på bedriften. Du får også som kjøkkenleder i Egon mulighet til og jobbe med ferske råvarer av topp kvalitet fra gode norske leverandører.

Sauser og dressinger lages etter egne oppskrifter på hvert kjøkken. Videreutvikling av kjøkkenledere foregår gjennom nasjonale og regionale ledertreff, samt egne kurs i forbindelse med ny meny. Disse treffene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet.

På samlingene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, teamfølelse og verdier.

HVEM ER DU?

  • Løsningsorientert og selvdrivende
  • Engasjert og entusiastisk
  • Innehar yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • God holdning og moral
  • Blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
  • Høy kjøkkenkompetanse og ledererfaring er en fordel

Kontaktperson

Josefin Seropian

+47 41292118

jekta@egon.no

Søknadsfrist

01.11.2020

Søk på denne stillingen