Kokk

Som kokk/teamkokk enten på heltid eller deltid på Egon innebærer det å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevele ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette.

Frist/startdato 1. juli, eller så snart som mulig.

 

ARBEIDSOPPGAVER ER :

  • Varemottak
  • Produksjon av hjemmelagde sauser og dressinger
  • Stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser
  • Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
  • Deltid/ heltid
  • HAACP/IK MAT rutiner

HVEM ER DU?

  • Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du er stolt av yrket ditt
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral
  • Har relevant erfaring fra kjøkken

Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Kontaktperson

Kevin Kratz

47600260

sandvika@egon.no

Søknadsfrist

01.07.2020

Søk på denne stillingen