Nestleder

Som assisterende daglig leder krever det mye tilstedeværelse i bedriften for å skulle ivareta sunn drift og god kontroll. Sammen med lederteam skal du være med å kvalitetssikre og videreutvikler bedriften.

Som en del av restaurantens lederteam har du sammen med daglig leder ansvar for å kvalitetssikre og videreutvikle bedriften og Egons sterke merkevare på følgende områder: daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnads kontroll, konseptdisiplin og viktigst av alt – personalledelse.

Videreutvikling av den enkelte leder foregår ved Egon´s ledertreff samt flere årlige nasjonale treff for ledere. Disse treffene avholdes for erfaringsutveksling og felles videreutvikling av konseptet. På treffene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, verdier og teamfølelse.

En Egon Restaurant har mellom 20 og 80 ansatte, og assisterende daglig leder vil ofte lede et team. Det er derfor en fordel med tidligere mellomledererfaring. Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje, samt lignende bransjer medpersonalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon. Eksisterende ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis svært ofte muligheten for videre utvikling.

HVEM ER DU?

  • Løsningsorientert
  • Selvdrivende
  • Engasjert
  • Entusiastisk
  • Inneha yrkesstolthet
  • Lærevillig
  • Liker høyt tempo
  • God holdning og moral

Kontaktperson

Daglig leder Christine Skarpnord

69121270

sarpsborg@egon.no

Søknadsfrist

01.08.2021

Søk på denne stillingen