Kjøkkenleder

Egon i Trøndelag søker nå en dyktig kjøkkenleder, og en kjøkkenleder trainee. Har du lyst til å jobbe på et kjøkken med futt, krutt og mange muligheter?

 

I Trøndelag finner du syv Egonrestauranter, seks i Trondheim og en på Stjørdal. Med flere restauranter i samme område har du endeløse muligheter for utvikling innenfor Egons konkurransedyktige og vellykkede konsept.

 

Som kjøkkenleder er du øverste leder for kjøkkenet og har ansvaret for optimal drift av dette.

Både en krevende og givende rolle å inneha. Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for og kvalitetsikre driften. Det innebærer bla: daglig drift, HACCP, matkvalitet, kostnadskontroll, vaktliste med mer. Antall ansatte varierer fra 5 – 25, alt avhengig av størrelse på bedriften. Du får også som kjøkkenleder i Egon mulighet til og jobbe med ferske råvarer av topp kvalitet fra gode norske leverandører.

Stillingen som Kjøkkenleder Trainee, inngår i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre kandidaten istand til å etter fullført trainee program kunne tiltre en Kjøkkenleder stilling i en av våre mange restauranter. Hvert år tar vi inn 3-5 Kjøkkenleder Trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av; bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Dette programmet går på mellom 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen; personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching, varekostnadskontroll, IK-MAT / HACCP, men med hovedvekt å opparbeide seg detaljkunnskap innen vårt konsept og meny samt på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne kjøkkenledere og daglige ledere i egne bedrifter, og i samarbeid med vår sentrale kjøkkenleder, driftsledere og øvrige i Egon administrasjonen.

Sauser og dressinger lages etter egne oppskrifter på hvert kjøkken. Videreutvikling av kjøkkenledere foregår gjennom nasjonale og regionale ledertreff, samt egne kurs i forbindelse med ny meny. Disse treffene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet.

På samlingene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, teamfølelse og verdier.

HVEM ER DU?

  • Løsningsorientert og selvdrivende
  • Engasjert og entusiastisk
  • Innehar yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • God holdning og moral
  • Blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
  • Høy kjøkkenkompetanse og ledererfaring er en fordel

Kontaktperson

Erling Skogseth

976 56 200

erling@norrein.no

Søknadsfrist

23.11.2023

Søk på denne stillingen