1. Kokk

Som 1. kokk jobber du tett sammen med bedriftens lederteam og tar del i ansvaret på kjøkkenet. Når det koker holder du hodet kaldt og er en god ressurs for teamet.
 
Stillingen følger med teambonus, ledertillegg og ubegrensede feriemuligheter i vinterhalvåret. Det er en forventing at du ønsker å jobbe om sommeren når omsetning og bonus er høyest. 

Stillingen innebærer tilstedeværelse på kjøkkenet for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll. Du har ansvar for å tilse at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk hos Egon samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver vil være planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse á la carte i henhold til Egons meny.
I tillegg har du ansvar for gjennomføring av bedriftens Haccp/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer rundt vårt konsept. Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. 

Vi jobber i turnus:
Lang uke etterfulgt av kort uke, annenhver helg fri.
Man kan få opp til 180 timer og 15 dager fri hver måned.
Fleksibel arbeidstid kan tilstrebes dersom ønskelig.  

1.kokk hos Egon Solsiden vil gi enorme mengder med fart og spenning.
Vi gleder oss til å treffe deg! 

HVEM ER DU?

  • Ansvarsbevisst
  • Engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral
  • Yrkesstolthet
  • Relevant kjøkkenerfaring 

Kontaktperson

Kim L. Øvrebø

96916400

Solsiden@egon.no

Søknadsfrist

31.03.2023

Søk på denne stillingen