Teamleder restaurant

Du elsker mat, men over mat kommer mennesker! Som Teamleder for servering må du være sosial og trives med alt fra en hverdagslig prat til motivasjonstaler.

Som Teamleder i restaurant har man hovedansvaret for restauranten og at alle våre gjester får den servicen og opplevelsen som Egon skal gi. Du skal sørge for at følgende oppgaver blir gjennomført: planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging samt gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden med mer blir ivaretatt.

Man må påberegne at en arbeidsdag innebærer mye fysisk tilstedeværelse i bedriften for å skulle ivareta sunn drift og god kontroll.

Teamleder restaurant utgjør en del av restaurantens lederteam.

MY FAVORITE THING TO MAKE FOR DINNER IS RESERVATIONS

HVEM ER DU:

  • Du er entusiastisk, livlig, positiv og engasjerende
  • God selvtillit – men samtidig lyttende og ydmyk
  • Selvstendig og har god kremmerånd
  • Sunn holdning og moral
  • Du liker utfordringere
  • Evnen til å kunne rekruttere, gi opplæring, motivere og kunne utvikle ansatte og kolleger
  • Skape og opprettholde vinnerkultur

Kontaktperson

Josefin Seropian

77 75 17 35

tromso@egon.no

Søknadsfrist

15.08.2020

Søk på denne stillingen