Assisterende Daglig leder

Vi skal være best på gjesteopplevelse. Det innebærer at alle som jobber på EGON må jobbe godt sammen og ha høyt fokus på kvalitet i alle ledd. Fra gode råvarer, et bra kjøkken, dyktige kokker, effektive og blide servitører til flott og behagelig atmosfære i restauranten. Vi jobber i team for at gjesten skal få en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Vi terper konstant på matkvalitet, atmosfære, renhold og orden. Rutiner, forberedelser og gjennomføringsevne er viktig for oss.

Assisterende Daglig leder er bedriftens nest øverste myndighet. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og som samtidig gjør det utrolig moro å være assisterende daglig leder for en Egon Restaurant.

Denne stillingen innebærer å skulle sammen med daglig leder kvalitetssikre og videreutvikle bedriften og Egons sterke merkevare på følgende områder: Daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnadskontroll, konseptdisiplin, og viktigst av alt – personalledelse. Våre kommende ledere får god innføring i konseptet og bedriften gjennom våre opplæringsprogram på 2-4 mnd. Dette følges opp under opplæring av utvalgte erfarne ledere som fungerer som ”faddere”, sammen med god støtte fra vår administrasjon.

Stillingen som assisterende daglig leder innebærer mye fysisk tilstedeværelse i bedriften for å skulle ivareta sunn drift og god kontroll. Bedriftens lederteam består av daglig leder, assisterende daglig leder, kjøkkenleder og flere mellomledere etter hvor stor bedriften er. Disse kvalitets sikrer og videreutvikler bedriften som lederteam, fordeler ansvar og oppgaver seg imellom for best mulig kontroll og gjennomføring.

Videreutvikling av den enkelte leder foregår ved regionale samlinger/kurs samt flere årlige nasjonale samlinger/kurs for lederne. Disse samlingene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet.

Egon Restauranter er i dag ledet av dyktige ledere med variert bakgrunn og i alle aldre. Med det støtteapparat og veiledning som den enkelte leder får, stilles det enkle – men likevel høye krav.

En fremtidig Egon leder må ha:

  • En entusiastisk, levende, positiv og engasjerende personlighet, med god selvtillit – men samtidig med evnen til å lytte og være ydmyk.
  • Ønske om å lære nye ting.
  • Være selvdrivende og inneha god kremmerånd.
  • God holdning og moral er noe vi verdsetter meget høyt.
  • Kandidaten må like å ta nye utfordringer for å utvikle seg selv.
  • Inneha god gjennomføringsevne.
  • Kandidaten må ha evnen til å kunne rekruttere, gi opplæring, motivere og kunne utvikle sine ansatte.
  • Evnen til å skape en vinnerkultur.

En assisterende daglig leder av en Egon Restaurant vil sammen med daglig leder ha mellom 20 og 80 ansatte, og skulle inneha ansvaret for en bedrift som omsetter for mellom 20 og 100 millioner pr år. Det derfor er en fordel med tidligere mellomledererfaring og noe utdannelse innen økonomi/markedsføring – men dette er ikke noe krav.

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis svært ofte muligheten til dette.

Kontaktperson

Thomas Sundseth

45263506

Sandnes@egon.no

Søknadsfrist

31.12.2023

Søk på denne stillingen