{{ text('CookieHeader') }}
{{ text('CookieDescription') }}
{{ text('ReadMoreAboutCookies') }}Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse. Du ser også at å ta en runde i oppvasken er med på å holde hjulene i gang.
Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.
Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd.
Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.
ARBEIDSOPPGAVER:
Servering
Oppvask
Gjesteoppfølging
Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
Internmarkedsføring
Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
Deltid/ heltid
HVEM ER DU?
Utadvendt, blid og omgjengelig
Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
Stiller spørsmål
Liker ansvar, både ta og gi
Ydmyk og lærevillig
Strukturert og pålitelig
Emilio Sepulveda
+4745917701
Jessheim@egon.no
01.08.2020