Daglig leder

VIL DU BLI DAGLIG LEDER I VERDENS NORDLIGSTE EGON?

Egon Restaurant har siden starten i 1984 blitt en av Norges største og mest veldrevne restaurantkonsepter. Med 45 restauranter i Norge og Sverige omsetter vi totalt for 1,7 milliard i året.
Utvikling har alltid vært et mantra for oss – noe som gjenspeiles i meny som hvert år tar opp i seg nye trender innen family casual dining. Og ikke minst i de nye restaurantene som bygges med mange nye elementer.
Egon Tromsø er den fjerde største Egon restauranten med en omsetning på 70 million, og har siden åpningen i 2008 befestet seg som den største restauranten i byen

Som daglig leder er du restaurantens øverste myndighet. Det betyr å kvalitetssikre og videreutvikle restauranten og Egons sterke merkevare lokalt sammen med lokal ledelse og sentral administrasjon. Du er ansvarlig for daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnadskontroll, konseptdisiplin, og viktigst av alt - personalledelse.
Du vil få god opplæring og innføring i konseptet samt en erfaren daglig leder fra en av våre andre bedrifter som fadder i opplæringsperioden.
Stillingen innebærer mye tilstedeværelse i restauranten for å ivareta sunn og god drift. Sammen med seg har daglig leder en assisterende daglig leder, kjøkkenleder samt flere mellomledere, avhengig av bedriftens størrelse. Disse utgjør bedriftens lederteam. 

Gjennom flere årlige ledersamlinger videreutvikler vi våre ledere gjennom faglig program og ikke minst erfaringsutveksling med andre ledere. På treffene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle en positiv bedriftskultur, gode verdier og teamfølelse.
En Egon Restaurant har alt fra 20 til 80 ansatte og en omsetning mellom 20 til 110 millioner kroner. Det er fordel å ha hatt personalansvar tidligere.

HVEM ER DU?

•    Løsningsorientert og selvdrivende
•    Entusiastisk & engasjerende
•    Selvstendig med god kremmerånd
•    God selvtillit – men samtidig evne til å lytte og være ydmyk
•    Liker utfordringer
•    God på rekruttering, gi opplæring og motivere ditt team
•    Skape en vinnerkultur
•    Planlegge langsiktig – og samtidig inneha gjennomføringsevne

Nå har du en sjelden mulighet til å sikre deg en lukrativ jobb som daglig leder på Egon Tromsø. Send søknad og CV til erling@norrein.no eller bruk søknadsskjema til høyre her.

Kontaktperson

Driftsleder Erling Skogseth

97656200

erling@norrein.no

Søknadsfrist

20.06.2021

Søk på denne stillingen