Deltid kokk/kjøkkenmedarbeider

Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.

ARBEIDSOPPGAVER ER

Varemottak
Produksjon
Mice en place forberedelser
Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
Skrubb
Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

Du har erfaring fra kjøkken
Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
Du har stå-på vilje
Du samarbeider godt
Du liker høyt tempo
Du har god holdning og moral
Du ønsker å jobbe masse i sommer

Kontaktperson

Bjørn Henrik Østbye

90243874

stavanger@egon.no

Søknadsfrist

31.10.2021

Søk på denne stillingen