Daglig leder trainee / Assisterende daglig leder trainee

Husk å skriv hvilken stilling du søker på av disse to, evt. om du vil søke på begge to:

Som daglig leder trainee eller assisterende daglig leder trainee inngår du i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre deg i stand til å tiltre en daglig leder-stilling i en av våre mange restauranter.

Hvert år tar vi inn 3-5 daglig leder trainee og assisterende daglig leder trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Programmet har en varighet på 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching og varekostnadskontroll.

Hovedvekten vil være på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne daglige ledere i andre bedrifter, og i samarbeid med vår regnskapsavdeling, markedsavdeling, driftsledere og øvrige i Egons administrasjon. Kandidater som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende vil likevel stille sterkt til stillinger som mellomleder eller assisterende daglig leder ved en av våre bedrifter.

Sammen med lederteam skal du være med å kvalitetssikre og videreutvikler bedriften.

Som en del av restaurantens lederteam har du sammen med daglig leder ansvar for å kvalitetssikre og videreutvikle bedriften og Egons sterke merkevare på følgende områder: daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnads kontroll, konseptdisiplin og viktigst av alt – personalledelse.

Videreutvikling av den enkelte leder foregår ved Egon´s ledertreff samt flere årlige nasjonale treff for ledere. Disse treffene avholdes for erfaringsutveksling og felles videreutvikling av konseptet. På treffene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle kultur, verdier og teamfølelse.

En Egon Restaurant har mellom 20 og 80 ansatte, og assisterende daglig leder vil ofte lede et team. Det er derfor en fordel med tidligere mellomledererfaring. Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje, samt lignende bransjer medpersonalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon. Eksisterende ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis svært ofte muligheten for videre utvikling.

HVEM ER DU?

  • Løsningsorientert
  • Selvdrivende
  • Engasjert
  • Entusiastisk
  • Inneha yrkesstolthet
  • Lærevillig
  • Liker høyt tempo
  • God holdning og moral

Kontaktperson

Hans Christian Rustad

48283515

sandvika@egon.no

Søknadsfrist

31.05.2024

Søk på denne stillingen