Daglig leder

Som daglig leder er du restaurantens øverste myndighet. Det betyr å kvalitetssikre og videreutvikle bedriften og Egons sterke merkevare. Du er ansvarlig for daglig drift, markedsføring, økonomistyring, kostnadskontroll, konseptdisiplin, og viktigst av alt - personalledelse.

Som daglig leder vil du få god opplæring og innføring i konseptet samt en erfaren daglig leder fra en av våre andre bedrifter som fadder i opplæringsperioden.

Stillingen innebærer mye tilstedeværelse i restauranten for å ivareta sunn og god drift. Daglig leder har en assisterende daglig leder, kjøkkenleder samt flere mellomledere, avhengig av bedriftens størrelse. Disse utgjør bedriftens lederteam. Videreutvikling av den enkelte leder foregår ved Egon´s ledertreff samt flere årlige nasjonale treff og kick off for ledere. Disse treffene avholdes for erfaringsutveksling og felles videreutvikling av konseptet. På treffene legges det også stor vekt på sosiale aktiviteter for å utvikle en positiv bedriftskultur, gode verdier og teamfølelse.

En Egon Restaurant har alt fra 20 til 80 ansatte og en omsetning mellom 20 til 110 millioner kroner. Det er fordel å ha hatt personalansvar tidligere.

HVEM ER DU?

  • Løsningsorientert og selvdrivende
  • Entusiastisk & engasjerende
  • Selvstendig med god kremmerånd
  • God selvtillit – men samtidig evne til å lytte og være ydmyk
  • Liker utfordringer
  • God på rekruttering, gi opplæring og motivere ditt team
  • Skape en vinnerkultur
  • Planlegge langsiktig – og samtidig inneha gjennomføringsevne

Kontaktperson

Driftsleder Daniel Aarseth

93049608

daniel@norrein.no

Søknadsfrist

12.01.2022

Søk på denne stillingen