1 Assisterende daglig leder, og 1 teamleder

SKRIV HVILKEN AV DISSE TO STILLINGENE DU SØKER PÅ I SØKNADEN DIN:

 

Vi har behov flere dyktige ledere i vårt lederteam, og søker nå etter EN ASSISTERENDE DAGLIG LEDER TRAINEE, OG EN TEAMLEDER. Kan det være DEG vi er på jakt etter?

Å være ansatt i Egon innebærer å jobbe i team for å påse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk. Dette innebærer alle oppgaver fra planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging, gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet vårt innebærer for å passe på at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden m.m. blir ivaretatt.

 

OM STILLINGEN SOM ASSISTERENDE DAGLIG LEDER TRAINEE:

Som daglig leder trainee eller assisterende daglig leder trainee inngår du i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre deg i stand til å tiltre en daglig leder-stilling i en av våre mange restauranter.

Hvert år tar vi inn 3-5 daglig leder trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Programmet har en varighet på 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching og varekostnadskontroll.

Hovedvekten vil være på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne daglige ledere i andre bedrifter, og i samarbeid med vår regnskapsavdeling, markedsavdeling, driftsledere og øvrige i Egons administrasjon. Kandidater som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende vil likevel stille sterkt til stillinger som mellomleder eller assisterende daglig leder ved en av våre bedrifter. 

 

OM STILLINGEN SOM TEAMLEDER I RESTAURANTEN:

Du elsker mat, men over mat kommer mennesker! Som Teamleder for servering må du være sosial og trives med alt fra en hverdagslig prat til motivasjonstaler.

Som Teamleder i restaurant har man hovedansvaret for restauranten og at alle våre gjester får den servicen og opplevelsen som Egon skal gi. Du skal sørge for at følgende oppgaver blir gjennomført: planlegging og forberedelse, gjestemottak og gjesteoppfølging samt gjennomføring av alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer for at atmosfære, matkvalitet, renhold og orden med mer blir ivaretatt.

Man må påberegne at en arbeidsdag innebærer mye fysisk tilstedeværelse i bedriften for å skulle ivareta sunn drift og god kontroll.

Teamleder restaurant utgjør en del av restaurantens lederteam.

 

FOR BEGGE STILLINGENE:

 

MY FAVORITE THING TO MAKE FOR DINNER IS RESERVATIONS

HVEM ER DU:

 • Du er entusiastisk, livlig, positiv og engasjerende
 • God selvtillit – men samtidig lyttende og ydmyk
 • Selvstendig og har god kremmerånd
 • Sunn holdning og moral
 • Du liker utfordringere
 • Evnen til å kunne rekruttere, gi opplæring, motivere og kunne utvikle ansatte og kolleger
 • Skape og opprettholde vinnerkultur

 

Mange forblir i Egon Restauranter i flere år når de først har blitt ansatt, og hos oss har du mange karrieremuligheter om du ønsker det. Men - for å bli ansatt i Egon kreves det at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner;

 • Du er minimum 20 år
 • Du er utadvendt, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre
 • Du ønsker å bli satt krav til, og du liker å kreve av deg selv for å lære
 • Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe
 • Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon
 • Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av
 • Du er strukturert og pålitelig
 • Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd som restaurantmedarbeider/ansatt i serveringen, men for kjøkkenansatte er det en fordel.

 

På Egon vet du hva du får

Våre gjester liker vårt konsept, maten og servicen. Vi er opptatt av å holde på konseptet og bruker mellom 15 og 30 millioner på å bygge opp en ny restaurant. Årlig bruker vi mye tid og ressurser på meny- og konseptutvikling for å tilfredsstille et bredt publikum over hele landet. Vi er kompromissløse på konseptet vårt - Egon skal ha akkurat samme konsept på alle restauranter.

Vi er veldig stolte av våre ansatte

Vi har engasjerte ansatte som står på hver eneste dag for å yte service til alle våre gjester. I bransjen er vi en av de med lavest sykefravær, laveste turnover på ansatte og lederteam. Dette er også en av suksesselementene for konseptet.

Gjesten er viktigst 

Å være gjest på Egon skal være en opplevelse og en avkobling fra hverdagen. Du skal kjenne at du er på restaurant gjennom service, mat og omgivelser. Alle skal føle seg hjemme hos oss!

Ærlighet i alle ledd

Vår policy er at vi både internt og eksternt skal opptre ærlig, rettferdig og korrekt. Dette er noe vi fokuserer sterkt på ovenfor alle våre ansatte, leverandører, samarbeidspartnere, myndigheter og ikke minst våre gjester.

Vi skal være et forbilde i restaurantbransjen. Derfor jobber vi tett med norske myndigheter på kontroll av våre rutiner, vår generelle drift og våre regnskap. Vi er opptatt av å opprettholde vår høye standard på dette. Det har også ført til at vi i flere sammenhenger blir brukt som høringsinstans for myndighetene.

Åpningstider

Alle Egon skal i utgangspunktet ha åpent alle dager unntatt julaften og 1. juledag. Helligdager følger i hovedsak samme åpningstider som søndag. Kjøkkenet skal holde åpent like lenge som annonsert åpningstid.

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de desidert beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så ledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om de ulike stillingenes innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Send inn en søknad, vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Kontaktperson

Daglig leder Isabelle Schau

64870770

ski@egon.no

Søknadsfrist

09.08.2022

Søk på denne stillingen