Kjøkkenmedarbeider, teamkokk

Stillingen som kjøkkenmedarbeider innebærer å jobbe for at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant.

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i mange oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibilitet og tilpasningsdyktighet er en fordel.

ARBEIDSOPPGAVER ER

  • Varemottak
  • Produksjon
  • Mice en place forberedelser
  • Tilberedelse á la carte i henold til Egons meny
  • Deltid/ heltid


HVEM ER DU?

  • Du er ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du samarbeider godt
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral

Kontaktperson

Miriam Nordbø Kvamsdal

92484482

Asane@egon.no

Søknadsfrist

31.08.2020

Søk på denne stillingen