Stillingen som Assiterende Kjøkkenleder Trainee, inngår i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre kandidaten i stand til å etter fullført trainee program kunne tiltre en Assisterende Kjøkkenleder stilling i en av våre mange restauranter. Hvert år tar vi inn 3-5 Ass. Kjøkkenleder Trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av; bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Dette programmet går på mellom 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen; personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching, varekostnadskontroll, IK-MAT / HACCP, men med hovedvekt å opparbeide seg detaljkunnskap innen vårt konsept og meny samt på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne kjøkkenledere og daglige ledere i egne bedrifter, og i samarbeid med vår sentrale kjøkkenleder, driftsledere og øvrige i Egon administrasjonen.
De av kandidatene som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende stiller likevel sterkt i å få fortsette som mellomleder ved en av våre bedrifter, for å på sikt opparbeide seg ytterligere erfaring for senere tiltredelse som kjøkkenleder.
Stillingen som det da trenes til, stillingen som Kjøkkenleder innebærer å ha hovedansvar for den daglige kjøkkendriften på Egon. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være kjøkkenleder for en Egon Restaurant.
Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.
Videreutvikling av den enkelte kjøkkenleder foregår ved halvårlige nasjonale samlinger/kurs for kjøkken lederne. Disse samlingene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet
Arbeidsoppgaver for Egon kjøkkenleder:
- Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
- Personalansvar, rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging
- Varebestilling og lagerkontroll
- Vaktliste kjøkken
- Kalkyle og kostnadskontroll
- Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe
- Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt
Kvalifikasjoner og egenskaper:
- Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
- Har yrkesstolthet
- Du liker høyt tempo
- Erfaring fra a la carte kjøkken
- God holdning og moral
- Du er opptatt av og blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
- Kandidaten må beherske norsk som språk.
Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.
Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.