VI SØKER FLERE
KOKKER

Kjøkkenet på Egon har ikke bare storfe fra Trøndelag, torsk fra Lofoten og grønnsaker fra norske bønder. Vi har også dyktige folk som gleder seg til å komme på jobb – og nå trenger vi enda flere.

Sound
Sound
Play
Pause

Bli en del av Egon-familien

Å jobbe i Egon er å være en del av et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Hos oss jobber du med gode, norske råvarer, i tillegg til at du jobber med mennesker. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og vi har alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.

Som ansatt i Egon får du:

  • Trivsel

    En arbeidsplass med svært lavt sykefravær og svært høy tilfredshet (5,5 av 6 i medarbeiderundersøkelsen 2018).

  • Trygghet

    Gode låne- og forsikringsbetingelser i tillegg til pensjonssparing (OTP).

  • Innflytelse

    Muligheten til å påvirke Egons utvikling, spesielt med tanke på vår meny.

  • Et sosialt fellesskap

    Erfarne og hyggelige kollegaer som trives sammen på jobb.

Er du ferdig med grunnskolen og kan tenke deg å få opplæring som kokk?

Les mer om Egons Kokkeskole her

Egons kokkeskole er for deg som er ferdig med grunnskolen (alder 18 – 20 år), og har lyst til å arbeide praktisk og mestre nye utfordringer.

Egons kokkeskole er et toårig opplæringsprogram. Vi tilbyr lønn under læretid, noe som gir deg frihet til å fokusere på opplæringen uten å måtte jobbe flere deltidsjobber. Det første året går du på vårt eget kokkeopplæringsprogram. Deretter jobber du ett år praktiserende som Egon-kokk. Etter disse to årene er du kvalifisert som fullverdig kokk hos Egon.

Vårt mål er å gi deg de rette forutsetningene til å bygge en karriere i Egon, både i kjøkken og servering. Vi har alltid behov for dyktige folk, og med Egons Kokkeskole får du muligheten til å bli en veldig viktig ressurs for Egon i tiden fremover.

Høres dette interessant ut? Følg linken under, finn din lokale Egon og send en søknad på mail. 

Ledige stillinger

FRIST

Egon tårnet

Klikk her for å se ledige stillinger på Egon Tårnet

Egon Arendal

Kjøkkenleder 30/11/2019

Egon Bodø

Kjøkkenmedarbeider / Kokk heltid 01/12/2019

Egon Harstad

Kjøkkenmedarbeider / Kokk heltid 20/11/2019
Teamleder restaurant 20/11/2019
Restaurantmedarbeider deltid 31/12/2019
Kjøkkenmedarbeider / Kokk deltid 31/12/2019

Egon Kristiansand

Assisterende daglig leder / Nestleder 31/12/2019

Egon Lillestrøm

Kjøkkenleder 13/12/2019

Egon Stavanger

Kjøkkenleder Trainee 31/12/2019
Teamleder restaurant 30/11/2019
Assisterende Kjøkkenleder / 1. Kokk 31/12/2019
Restaurantmedarbeider deltid 31/12/2019

Egon Tromsø

Kjøkkenleder Trainee 30/11/2019
Kjøkkenmedarbeider / Kokk heltid 30/11/2019
Teamleder kjøkken 30/11/2019
Restaurantmedarbeider deltid 30/11/2019
Restaurantmedarbeider heltid 30/11/2019

Egon Åsane

Restaurantmedarbeider deltid 15/11/2019
Kjøkkenleder 31/12/2019

Send en generell søknad

Mange forblir ansatt i Egon Restauranter i mange år når de først har blitt ansatt. Men, for å bli ansatt i en Egon kreves det derimot at du har en del viktige egenskaper og kvalifikasjoner. Disse er som følger:

  • Du er minimum fylte 20 år.
  • Du er utadvent, blid og liker å være med andre mennesker i alle aldre.
  • Du tåler å bli stilt krav til og liker å kreve av deg selv for å lære.
  • Du er ikke redd for å stille spørsmål når du lurer på noe.
  • Du liker å bli tildelt ansvar for å ta avgjørelser i egen arbeidssituasjon.
  • Du er ydmyk og har respekt for de rundt deg som du kan lære noe av.
  • Du er strukturert og pålitelig.
  • Du behersker godt norsk som språk.

Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er din personlighet og ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste. Våre opplæringsprogram og oppfølging internt gir deg raskt det grunnlaget og erfaring du behøver for å bli trygg i din arbeidssituasjon hos oss.

Hvilken Egon restaurant?

Din personlige info: