TRYGG RESTAURANT

Å gå ut med familien er kanskje viktigere nå enn noen gang. Ikke minst for å få den lille forandringen i en ellers så spesiell hverdag.

Det å gå på restaurant skal være trygt - og det er trygt.

Hele restaurantopplevelsen er lagt opp for at du skal kunne gå på restaurant for å være trygg.
Du kommer inn på EGON, spriter hendene ordentlig med lett tilgjengelig Antibac. Dere finner dere et bord som holder rett avstand til andre bord og gjester. Og skal du ut med noen andre enn familien (husstanden) er det tilrettelagt for at en-metern skal overholdes. Du bestiller og betaler for mat og drikke via din mobiltelefon, og maten blir brakt til bordet. Dermed slipper du å bevege deg unødig i restauranten. Ved enkelte EGON (der det er et krav) bruker medarbeiderne godkjente munnbind, og under dette skal vi love deg at smilet sitter løst. Vi er her for å ta vare på deg og ditt følge.

Har du et planlagt selskap hjemme som du nå ikke får gjennomført - på restaurant kan du reservere for inntil 50 personer. Dette betyr for eksempel at bedriftens julebord med inntil 50 deltakere kan finne sted i restauranten.

I følge statistikk fra helseetaten i Oslo kommune, TRYKK HER, var det 0% som ble smittet på serveringssted, bar eller utested i uke 43. Dette skyldes nok de retningslinjene som foreligger og gjennomføres i restaurant. Noe som er veldig positivt i forhold til tryggheten for våre gjester og ansatte. Velkommen til oss på EGON!