Småprat med Silje Østlie

Det er folkene i EGON som er EGON. Hver måned tar vi en kjapp prat, vi kaller det småprat, men en ansatt i EGON.

Denne gangen er det daglig leder Silje Østlie som står for tur. Hun har nettopp åpnet en splitter ny EGON på Hamar.

3 kjappe med Silje Østlie.

Hva jobber du som?

Daglig leder på EGON Hamar

Hva er din favorittrett på EGON?

Egon burger

Hvorfor skal folk besøke EGON Hamar?

Fordi det er den aller fineste restauranten, og du blir alltid møtt med et smil.

Saken fortsetter under bildet.

Gratulerer med ny EGON! Hvordan føles det?

Det føles ut som et eventyr uten like! Jeg føler meg oppriktig stolt og rørt.

Nå har du akkurat vært gjennom en lengre byggeprosess. Hva tar du med deg fra den prosessen og videre?

Lærdom fra alle fag. At ting alltid løser seg! At sluttproduktet av det du jobber hardt for blir som regel over all forventning.

Hva er unikt med EGON på Hamar?

Oppgradert versjon av EGON – barnekroken er spesielt spennende, innovativ og morsom!

Mange nye fantastiske dekorelementer.

Du har jobbet deg opp fra deltid servitør og er nå daglig leder. Hvordan har den veien vært?

Veldig lærerik. Planen var at jeg skulle ha en deltidsstilling ved siden av BI, men merka fort at jeg følte meg veldig hjemme på EGON. Kunne senke skuldrene og være meg selv.

Så veien videre etter jeg har startet på EGON har vært en dans på roser.

Hva gleder du deg mest til fremover?

Å fylle restauranten med god stemning, latter og mange, mange fantastiske gjester!

Lykke til med åpningshelga på EGON Hamar!