Småprat med Nanna hos Egon Tårnet

I Trondheim finner du en Egon restaurant som ligger hele 74 meter over bakken. I toppen av Egon Tårnet møter vi Nanna Marie Aune. Nanna er teamleder på restauranten, og over en kaffe med byens beste utsikt blir vi bedre kjent med den blide trønderen

Hei Nanna, takk for at du tok deg tid til en prat! Hva er det beste med å jobbe i Egon?
Åh det er så mye bra, men først og fremst menneskene! Både kollegene mine og gjestene som besøker oss. Da jeg først skulle starte i jobben husker jeg å ha vært litt nervøs for om jeg skulle passe inn, men det har gått over all forventning. Jeg stortrives, og nå er mine beste venner folk jeg jobber med.

 

Et godt arbeidsmiljø har så mye å si, og når det er bra er det drivende og motiverende. Har jeg en dårlig dag blir den alltid bedre av å komme på jobb, her er jeg omringet av flotte mennesker med smittende smil som lyser opp dagen.

 

Det er også motiverende med de hyggelige gjestene, særlig når vi ser samme gjester komme tilbake. Det blir en bekreftelse på jobben vi gjør – for når de ønsker å besøke oss på nytt vet vi de har hatt en god opplevelse tidligere. Fornøyde gjester gir en merverdi, da føler man at man får tilbake for jobben man gjør.

 

Egon Tårnet er en blitt en populær attraksjon her i byen, fortell litt om hvordan det er å jobbe nettopp her.
Det er jo så klart en veldig unik restaurant! Det finnes på en måte ikke noen som kan konkurrere med konseptet her i byen. Selv om man har «skybar» andre steder er det noe helt eget at vår øverste etasje snurrer rundt. På en time i restauranten vil du ha sett hele Trondheim uten å flytte deg fra bordet.

 

Det kommer mange turister hit, både nordmenn og fra utlandet.
«Jeg snakker nesten mer engelsk om sommeren enn norsk» ler Nanna.
Tårnet er blitt en skikkelig attraksjon, og litt som et statement for Trondheim. Alle kjenner til Tyholttårnet, det er gøy å være en del av.

 

Det er veldig travelt hos oss i høysesong, men i nyere tid ser vi at det blir stadig mer populært også i lavsesongen. September for eksempel er gjerne en av månedene med lavest besøkstall, men nå har september vært veldig bra! Det er gøy å se en slik økning, og det er spennende å tenke hvordan september om to år ser ut. Jeg gleder meg til å være med på utviklingen.

 

Hvilken sesong er best på Egon Tårnet?
For min del er det ingenting som slår jula! Hvis man ikke har opplevd jul på Tårnet så har man virkelig gått glipp av noe. Når det mørkner ute, kan man se hele Trondheims julelys fra restauranten. Hele byen glitrer. Nyttårsaften her er også noe helt eget, da du kan se hele byens raketter. Jeg vil heller tilbringe min nyttårsaften her på jobb enn ute med venner, det er vanskelig å beskrive hvor flott det er.

 

Tiden frem til jul kan faktisk ikke gå fort nok, jeg gleder meg så utrolig mye!

 

Til slutt – hva er din favorittrett på Egons meny?
Det er så mye godt at det nesten blir umulig å svare på. Jeg har fått høre at jeg er et «Carbonara-menneske», for jeg bestiller mye Pasta Carbonara på jobb. Jeg er veldig glad i pasta, men elsker også burgerne og fajitas!